Quickscan - Business Lab

Inzicht in risico's en haalbaarheid

De juiste experts binnen handbereik voor u

In 5 stappen op weg naar succes!

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw product? Wist u dat zo’n 65% van de productinnovaties in het midden- en kleinbedrijf mislukken? Vaak niet zozeer vanwege het product zelf, maar omdat er niet goed is nagedacht over het businessmodel. En dat is jammer. Want met een goed businessmodel verkort u de route van idee naar succes aanzienlijk.

Businesslab for Innovators® helpt u met het opstellen van een doordacht businessmodel. We kijken daarbij naar u als ondernemer, naar uw onderneming en uiteraard naar uw productinnovatie. Dat doen we door het stellen van kritische vragen. Wie zijn uw klanten en hoe gaat u hen bereiken? Waar komt uw omzet vandaan en welke kosten gaat u maken? Hoe gaat u dit financieren en hoe gaat u uw idee juridisch beschermen? Vragen die beantwoord moeten worden voordat u de markt op kunt gaan met uw nieuwe product.

1. QUICKSCAN

De eerste stap die u zet is het invullen van de Quickscan via een online vragenformulier op
www.business-lab.nl. Het antwoord op deze vragen geeft ons een eerste indruk van u als ondernemer,uw onderneming en uw productinnovatie.

Doe de quickscan
2. INTAKEGESPREK

Tijdens het inventarisatiegesprek onderzoeken we of we middels het netwerk en de expertise kunnen bijdrage aan het succes van uw onderneming. Het gesprek geeft een duidelijk inzicht in wat u voor elkaar probeert te krijgen, welke obstakels u hiervoor moet overwinnen en welk resultaat u uiteindelijk wilt bereiken.

Het inventarisatiegesprek is altijd gratis.

3. BUSINESSANALYSE

We maken de businesscase overzichtelijk voor de experts. Vervolgens bepalen we welke experts nodig zijn voor uw case. We werken altijd samen met ondernemende professionals met ruime ervaring in hun vakgebied.

4. BUSINESSLAB FOR INNOVATORS®

Samen met de experts nemen we tijdens een inspirerende dag uw productinnovatie onder de loep. We verhelderen uw businesscase, valideren het businessmodel, geven richting aan strategische keuzes en maken duidelijke afspraken. Het resultaat leggen we vast in een praktische business roadmap.

5. BUSINESSROADMAP

De Business Roadmap beschrijft de afspraken die zijn gemaakt tijdens het
Businesslab for Innovators®. De belangrijkste vraag die we beantwoord willen zien is: wat zijn de volgende stappen die u gaat zetten richting uw succes?!

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de vijf stappen van Businesslab for Innovators®?

Neem dan contact met ons op.

We vertellen u het graag!

Neem contact op
 • Wie zijn uw belangrijkste partners?

  Partners

 • Welke relaties wilt u onderhouden?

  Klantrelatie

 • Wat moet u doen om het te bouwen?

  Activiteiten

 • Op welke markten richt u zich?

  Klanten

 • Welke kosten moet u maken?

  Kosten

 • Wat zijn uw belangrijkste middelen?

  Middelen

 • Welke kanalen gaat u inzetten?

  Kanalen

 • Welke opbrengsten verwacht u?

  Opbrengsten

 • Welke opbrengsten verwacht u?

  Opbrengsten

Wat anderen zeggen over Businesslab