Quickscan - Business Lab

Ontmoet de hulptroepen

Onze experts staan voor u klaar

Ontdek het brede netwerk
van BusinessLab

Rabobank

Een aandeel in elkaar

www.rabobank.nl/bedrijven

De Rabobank wil de financiële motor zijn voor ondernemend Nederland door onze klanten te ondersteunen in het realiseren van hun ambities. Dat doen we door een ‘partner in financieren’ te zijn voor alle klanten met een goed plan en een financieringsbehoefte.
We bieden leningen en kredieten van onszelf en waar relevant aanvullende financieringsmogelijkheden van aanbieders uit ons eigen netwerk. Door een persoonlijk advies zorgen we ervoor dat de financieringsoplossing past bij de ondernemer en zijn situatie en plannen.
Dit geeft ruimte en kracht.
Lees verder…

Betrokken experts:

AOMB Intellectual Property

Stay unique.

www.aomb.nl

Waarmee onderscheidt u zich werkelijk van anderen in uw markt? Precies. Met de sterke ideeën en uitvindingen die aan de basis liggen van uw producten en diensten. En zolang anderen niet hebben wat u heeft of weten wat u weet, geeft u de concurrentie het nakijken. De kunst is om dat zo te houden. AOMB zorgt ervoor dat u uniek blijft en niemand anders onterecht profiteert van uw uitvindingen en ideeën. Intellectueel eigendom is al meer dan 50 jaar ons domein. Uitgebreide kennis van octrooien, merken, modellen, licenties, kwekersrechten en auteursrechten mag u dus verwachten. Wat ons als bureau echt uniek maakt is onze manier van werken. Onze IP-adviseurs zetten zich met gedrevenheid en passie voor u in. Ze denken niet vanuit producten, maar vanuit uw behoeften en uw markt. Daarbij werken ze in dedicated teams vanuit drie specialistische business units: MKB, Corporate en Strategische Partners. Samen met u regelen zij de beste bescherming voor uw bedrijf, toegespitst op uw specifieke situatie. Lees verder…

De Breed & Partners

Samen innoveren

www.debreed.nl

Innovatie als drijvende kracht voor de economie vergt grote investeringen. DB&P is specialist in High-End Technology subsidies. Wij ondersteunen technologisch vooroplopende organisaties bij het vinden van het benodigde R&D budget voor de ontwikkeling van technologische vernieuwing. Dit doen wij al 35 jaar. DB&P weet de weg in het subsidielandschap en kent de innovatieregelingen zowel op regionaal, nationaal als Europees vlak. Werkwijze
Onze adviseurs hebben een technische of ICT achtergrond en zijn financieel onderlegd. Daardoor zien we snel of een traject subsidiabel is. Met een minimum aan informatie zullen wij het gehele project uitwerken zodat dit zo min mogelijk vergt van uw tijd. Wij hanteren een eerlijk verdienmodel op basis van no cure no pay van het daadwerkelijk genoten voordeel. Wij bieden een gratis subsidiescan aan waardoor inzichtelijk wordt welke regelingen van toepassing zijn.

Financiering van innovatie
Wij gaan graag voor u op zoek naar budget voor versnelling van uw ontwikkelproces. Naast technologie subsidies kijken wij ook naar andere financieringskansen voor extra innovatieslagkracht zoals crowdfunding, investeerders- en kredietmogelijkheden. Hier werken we nauw samen met de belangrijkste crowdfunding platformen, investeerdersnetwerken en financieel specialisten. Zo voorzien wij u van financiële daadkracht die nodig is om te kunnen blijven innoveren. Wij kijken uit naar een hechte samenwerking.
Lees verder…

WeProvide

We Provide is een digital agency

www.weprovide.com

Voordat we ook maar een pixel plaatsen, gaan wij altijd eerst op zoek naar de vraag achter de vraag. Alles wat van belang kan zijn, wordt geanalyseerd. Kritisch, soms wat eigenwijs of een tikkeltje brutaal. Maar altijd recht door zee. De kennis van opdrachtgevers koppelen we graag aan die van ons. Voor nationale en internationale opdrachtgevers zijn we inmiddels de vaste samenwerkingspartner met wie ze het complete traject van digitale transformatie doorlopen. Lees verder…

Betrokken experts:

Deltazuid

Branding innovations

www.deltazuid.nl

Wij zijn DeltaZuid. Een bureau ontstaan uit de ontwikkeling en branding van eigen producten en concepten. Geen standaard communicatie- of reclamebureau dus. Maar een merkspecialist met de brede blik van een ondernemer. Bij DeltaZuid vind je mensen met een ondernemersgeest. Met passie voor merken en wat merkontwikkeling kan doen voor organisaties en producten. En dat is meer dan alleen communicatie.

Een zorgvuldig opgebouwd merk heeft invloed op alles wat er omgaat in en om een product of organisatie. Je merk vormt de rode draad. En bevordert de verbinding tussen organisatie, klanten, partners en medewerkers.

Bij DeltaZuid nemen wij graag een leidende rol bij het ontwikkelen, coördineren en bewaken van waardevolle merken. Merken voor organisaties én producten. Op basis van beproefde methodes en met een onbegrensde creativiteit.

Wij zijn proactieve verbinders die vanuit een persoonlijke benadering de merkambities van organisaties helpen te realiseren. Van identiteit, positionering en stijlontwikkeling tot concept en campagne. Bouwstenen voor een succesvol merk. Wil je weten wat we voor jou kunnen doen? Kom gerust eens op de koffie.
Lees verder…

De partners van businesslab